Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dilluns, 10 de novembre del 2008

CRONICA ETTU CAP, CAP A QUARTS DE FINAL


L'equip lleidatà guanya el Fenerbahçe turc a Istanbul per 1-3 i supera la ronda de vuitens de final de l'ETTU Cup per primera vegada a la seua història

Les Borges Blanques està d'enhorabona. El Grup Vall va fer història aquest diumenge al classificar-se per primera vegada per als quarts de final de l'ETTU Cup, la segona competició europea de tenis taula, al vèncer a casa el Fenerbahçe turc per 1-3.


El partit va ser redó per als lleidatans, que es van avançar amb facilitat davant de la sorpresa del públic local. Hu Bin, que va tornar a ser clau, va firmar el primer punt a l'imposar-se al seu compatriota Zeng Cem per 3-1.


El primer punt de l'eliminatòria ja era al sac. En el segon partit, l'anglès Andrew Baggaley va fer el mateix amb l'eslovè Slobodan Grujic. Aquesta vegada, el partit es va decantar del costat lleidatà per un ajustat parcial de 9-11. Durant el tercer partit, Josep Lluís Andrade no va poder posar en dificultats el xinès Ling Weichao i va perdre per un clar 3-0, tot i que no el va regalar.


Arribats a aquest punt, la sort va somriure els lleidatans en moments clau. Hu Bin es va enfrontar a Grujic en un partit tan igualat com apassionant. El primer parcial ho diu tot, 13-15 per als lleidatans. El segon va anar pel mateix camí, amb un 10-12 per a Hu Bin. Al tercer, el local Grujic va retallar distàncies amb un ajustat 11-9, però al quart joc Bin no va donar opció al seu rival i va aguantar la pressió per firmar l'històric accés als quarts de final de la segona competició europea de tenis taula.