Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 2 de maig del 2010

EL SOMNI DE LA LLIGA HAURÀ D'ESPERAR

El DKV Borges Vall ha perdut aquest matí per 1-3 en el partit de desempat de les semifinals pel títol de la Superdivisió davant el San Sebastian de los Reyes.


En un cap de setmana fatídic  no s'ha pogut guanyar el partit  que el classificaria directament per la final de la superdivisió i ha repetit la classificació de la temporada passada.

Després de la derrota en el partit de divendres el Borges  va variar l'alineació del partit i va presentar Marc Duran com a segon jugador.

En el partit inicial Marc Duran perdia 1-3 davant Kou Lei , en el segon Hu Bin igualava l'encontre al guanyar a Alfredo Carneros per 3-0.
En el tercer partit que es presentava decisiu la sort no ha estat de l'Andrew Baggaley i ha cedit davant Shi Wei Dong per 1-3.
Amb 2-1 en contra Bin ha estat sorprès pel joc de Kou Lei , que s'ha mostrat molt efectiu i no ha donat opcions a Hu Bin , guanyant Kou per 1-3 i posant el 3-1 final a favor del San Sebastian de los Reyes

VEURE VÍDEO I NOTÍCIA DIARI SEGRE

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una llàstima.......de tota manera ha estat una temporada fantàstica, però això no ens ho esperavem.
FORÇA BORGES I ENDAVANT!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo perosnalment crec que baggaley no se l'hi hauria de renovar el contracte i crec que hauriem suplir amb Alfredo carneros o sharath kamal achanta aixi tondriem un ekip mes competitiu i mes show i vindrie mes gent.

Espero que ho feu
Molt agrait

Un seguidor del borges

Anònim ha dit...

Una pregunta, quant cobra aproximadament de fitxa un jugador de superdivisió p.e. un Hu Bin? Tinc curiositat per comparar-ho amb altres esports... Gràcies.

Anònim ha dit...

75.000 euros el minut.