Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Silvia Ribera Sub-Campiona als Jocs Europeus Special Olímpics


El mes de setembre, es van celebrar entre els dies 15 i 24, els Jocs Europeus d’estiu Special Olímpics a Varsòvia (Polònia) on hi van participar més de 1.600 esportistes provinents d’Europa i Àsia.

La selecció espanyola va aportar 45 atletes que van competir en 6 modalitats esportives:
Atletisme, tennis, tennis taula, futbol 7 femení, bàsquet unificat i bàtminton.
Dels esportistes seleccionats, s’hi trobava la Sílvia Ribera, d’APROMI, que va participar en la modalitat de tennis taula. 

Durant tot el curs 2009-2010, la Sílvia ha pogut gaudir dels entrenaments que ens va oferir el Club Tennis Taula Borges a través de les instruccions de l’Albert Soler, jugador també del CTT Borges. Els resultats van ser molt satisfactoris, ja que la Sílvia va aconseguir medalla de plata en la divisió 9 (un nivell alt), quedant Eslovènia en el primer lloc i Israel en el tercer.

El curs 2009-2010 és la segona temporada que treballem junts el CTT Borges i APROMI i atesa la bona acollida dels cursos anteriors, enguany, s’han iniciat per tercer any consecutiu amb l’Albert Soler al capdavant, els entrenaments de tennis taula.

Des d’APROMI animem a seguir treballant amb la mateixa intensitat al CTT Borges, per tal de seguir sent exemple de feina ben feta i treball en equip.