Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dilluns, 28 de setembre del 2009

EL DERBI BORGENC DE VETERANS CAU AL COSTAT DEL BORGES GRUP VALL

El derbi de la primera jornada de veterans cau al costat del Borges Vall.

Després de quasibé 2 hores de partit el quartet format per Romulus Sarbu, Toni Boldú, Javier Piñeiro i Joan Huertas es va fer amb la victòria.

El passat divendres va tenir lloc la primera jornada de la lliga provincial de veterans. Ja d'entrada, la lliga prometia aquest derbi d'una gran intensitat.

El primer partit de la nit, el van enfrontar Josep Mª Vallés contra Romulus Serbu. El jugador del Borges Vall, va posar contra les cordes ben aviat a Vallés i va guanyar-lo per un clar 0-3.

Seguidament era el torn de Ramon Fusté contra Toni Boldú. Boldú, que està en un gran moment de forma decidia bona part del partit i de l'encontre.

Amb el 0-2 el Borges Carburants Mir, és va posar les piles; Vallés i Ràfols van demostrar que són una de les millors parelles de la competició amb la modalitat de dobles i van desfer-se de Huertas i Piñeiro.

Amb l'1-2 al marcador, és veien cara a cara els dos jugadors base dels seus respectius equips, Vallés i Boldú. En aquest cas, Toni Boldú no va poder repetir victòria i donar-li la victòria al seu equip. Vallés va sortir com si fós una final, i en un agònic partit el Borges Carburants Mir, igualava el marcador posant el 2-2.

El desenllaç del partit, va ser un apasionant partit entre Fusté i Romulus Serbus. El Borges Grup Vall, va saber jugar les seves armes i és va endur el partit per 3-1.

Així doncs el Borges Grup Vall, s'endu la primera victòria de la temporada i el Borges Carburants Mir, caldrà que es posi les piles per la pròxima jornada.

ACTA DE L'ENCONTRE:

Josep Mª Vallés - Romulus Serbu 0-3
Ramon Fusté - Antoni Boldú 1-3
Vallés/Ràfols - Huertas/Piñeiro 3-0
Josep Mª Vallés - Antoni Boldú 3-2
Ramon Fusté - Romulus Serbus 1-3