Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimecres, 16 de setembre del 2009

L'ESPANYA DE MARC DURAN, FINALITZA EN 11ena POSICIÓ L'EUROPEU D'ALEMANIA

Els joves jugadors Espanyols, aconsegueixen una més que meritòria 11 plaça.

En cap ocasió s'havia assolit tant bona posició, això demostra la gran progressió dels atletes nacionals.


Espanya, ha aconseguit una meritòria 11ena plaça al Campionat d'Europa per Equips que s'està jugant a Sttutgard. Els jugadors de Zhang DonPing, després de quedar en última posició a la fase de grups, han fet valer la seva experiència per jugar les posicions del 9è al 16è lloc.

La primera fase de la repesca, l'equip nacional va vèncer a Hongria per 1-3, amb 2 punts del pentacampió espanyol; Carlos Machado i el tercer punt va ser obra del jugador del UCAM Cartagena; Jesús Cantero.

En les plaçes del 9 al 12, Espanya és va haver de medir a la sempre complicada Selecció Russa, que no va poder guanyar-li ni un sol punt, i va cedir per la via ràpida per 0-3. Val a dir, que el jugador base del combinat Rus, era Igor Rubtsov, botxí del Club Tennis Taula Borges en les semifinals de la ETTU Cup la passada Campanya.

Per la lluita a la 11ena posició és va vèncer a Serbia per un apretat 3-2, on Marc Duran va aconseguir el seu partit davant Milosevic per 3-1.


Ara tocarà esperar el sorteig individual i per parelles i veure amb qui s'haura d'enfrontar el jugador internacional del DKV Borges Vall.