Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimecres, 18 de novembre del 2009

EL CTT BORGES, GUANYA A SEGONA NACIONAL

El tercer equip del Borges, guanya davant l'School de Saragossa per un contudent 6-0.
Jordi Olivart (2), David Pérez (2) Josep Francesch (2) van ser els jugadors del partit.
El CTT Borges, va vèncer a casa a l'School de Saragossa. Un contudent resultat de 6-0 va ser el parcial que és va poder veure en aquest encontre que va durar poc mes de 1:30.
En el primer partit, Francesch, debutava a la Segona Nacional, a causa de la baixa per lesió del capità de l'equip; Oriol Mir. Un debut molt bo, on Francesch, va demostrar un alt nivell de joc durant tot l'encontre, i es desfeia de Mesquida per un contudent 3-0.
Havent trecat el gel, era el torn de Olivart, on va demostrar que és el jugador més regular de l'equip, i no donava opció a Jorge Lasmarías vençent per un clar 3-0.
David Pérez, feia el mateix amb Roberto Ortega. Un resultat clar a favor del jugador del Segrià.
Amb el 3-0 a la butxaca, va entrar novament en escena Jordi Olivart, que és desfeia de Mesquida per 3-1, on Olivart, va baixar un pèl el ritme en els moments claus de l'encontre. Tot i això va vènçer el partit.
Amb el partit assegurat, Francesch, sense pressió, va seguir jugant extraordinàriament. Aquest cop, és va desfer de Ortega, novament per 3-0.
Per culminar la victòria, Pérez, va guanyar de forma molt clara a Jorge Lasmarías, deixant el definitiu 6-0 al marcador.
D'aquesta forma el CTT Borges és consolida a la part alta de la classificació. Aquest dissabte rebran a casa el líder de la categoria; el C.D. Itxas Izar del País Basc.