Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain

diumenge, 29 de novembre del 2009

SEGONA DERROTA A LA VUITENA JORNADA DE LLIGA

Foto : Toni Boldú

El DKV Borges Vall ha vist com el Cajagranada s'emportava l'enfrontament per un ajustat 2-3.

Ha estat un partit especial en molts sentits.

El primer motiu ha estat que tots els assistents a l'encontre han pogut fer la seva aportació a l'urna de la Marató de TV3, situada a l'entrada del pavelló. El CTT Borges hi ha introduït el total de la recaptació del partit.

El segon motiu és que l'equip de les Garrigues afrontava el matx amb la important baixa del número 2 de l'equip, Andrew Baggaley, a causa d'unes molèsties al genoll.

El primer partit ha enfrontat Marc Duran contra He Zhi Wen "Juanito" i aquest últim ha guanyat per 1-3, posant el 0-1 al marcador general.

En el segon encontre Hu Bin ha demostrat la seva classe, guanyant al ucraïnès Didukh per 3-1.

El tercer motiu especial ha estat el debut del jugador Jordi Olivart amb l'equip de superdivisió.
Olivart s'ha enfrontat a l'ex-campió d'Espanya Víctor Sánchez, amb el qual ha perdut per 0-3, però jugant de menys a més.

El quart partit ha enfrontat Hu Bin contra He Zhi Wen. Bin ha guanyat una vegada més a Juanito per 3-1.

Amb l'empat a 2 al marcador, Marc Duran s'enfrontava a Didukh per decidir quin equip s'enduia la victòria.

En aquest partit hem vist el quart motiu que ha fet especial aquest Borges-Granada, i és que quan Duran estava tractant de tu a tu a Didukh (guanyava per 2 jocs a 1 i estaven 2-2 en el quart joc) s'ha lesionat en una jugada i això a fet que baixés el seu rendiment, cedint al final per 3 jocs a 2.

Tot i la derrota, els 300 espectadors que han vist l'encontre han disfrutat del joc de l'equip garriguenc, que segueix a la part alta de la classificació.