Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 22 de desembre del 2009

DOBLE VICTORIA DE SEGONA NACIONAL AL PAIS BASC

La tripleta formada per Oriol Mir, David Perez i Jordi Olivart, supera el lider de la categoria; Construcciones Josean Oberena, per un 2-4 i provoquen un triple empat a la primera posicio de la taula classificatoria.

El diumenge, vencien al Lautaro per un contudent 0-6.

El CTT Borges, esta en estat de gracia. Aquesta setmana, tocava desplaçament complicat a Pamplona i Vitoria respectivament. Els tres jugadors del Borges, sabien que tindrien un papereta molt dificil al Pais Basc, pero tot i aixo van superar els rivals; Construcciones Josean Oberena i Lautaro.

El dissabte, va tenir lloc l'enfrontament clau contra els liders de la categoria. Amb un David Perez increible i amb un Oriol Mir, ja recuperat van ser els encarregats de vencer els seus respectius encontres amb un equip que tenia tots els numeros per afrontar l'ascens a la Primera Nacional. Val a dir que Perez, va superar l'unic jugador d'aquesta categoria que encara no havia cedit cap partit, Javier Macaya per un apretat 3-2.
Per altra banda, Olivart, va cedir els seus partits per 1-3 i 2-3 respectivament.

Contra el Lautaro, ja no hi va haver historia. Amb un Borges totalment motivat gracies a la victoria contra els liders, van escombrar del terreny de joc al Lautaro per 0-6, cedint nomes 2 jocs en tot l'encontre.

D'aquesta forma el Borges es situa momentaniament, en segona posicio i esperara el seguent rival despres de les vacances de nadal, el C.D Tolosa.