Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimecres, 9 de desembre del 2009

EL DKV BORGES VALL, BUSCARÀ UNA NOVA VICTÒRIA DAVANT L'UCAM MÚRCIA.

El DKV Borges Vall, tornarà a disputar un partit de la Superdivisió Espanyola amb la tripleta titular.

La lesió de Baggaley en el partit dels 1/16 de Final de la ETTU Cup davant el Fenerbahce, el va apartar dels terrenys de joc durant 2 setmanes, en que es va perdre 2 partits de la Superdivisió Espanyola i el Pro-Tour de Polònia.


El DKV Borges Vall, disputarà avui a la tarda, el partit de la 10ena jornada de la Superdivisió Espanyola contra l'UCAM Múrcia.

L'equip de Les Borges Blanques, tornarà a comptar amb la seva tripleta titular, despres de la lesió de Baggaley al partit de la ETTU Cup contra el Fenerbahce.
L'encontre, és del tot important ja que els hi va bona part de les seves aspiracions en aquesta Superdivisió Espanyola "LLiga Arteal Ventanas".

Per la banda de l'equip Murcià, també els hi va bona part de les seves aspiracions en aquest partit, ja que per primera vegada surten del descens, a causa de victòria aconseguida la setmana passada contra el Bombons Blasi-Olesa, que ara ocupen l'esmentada posició.
També val a dir, que ja compten amb xinès a les seves files, després de jugar bona part de la lliga sense jugador oriental.

El DKV Borges Vall, si guanyes es situaria a la tercera posició, i tindra a 2 punts els líders de la Categoria; el CajaSur Priego, i el Leka Enea Irún del País Basc.