Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dijous, 11 de març del 2010

EL DKV BORGES VALL, 2n CLASSIFICAT, REP EL LÍDER, CAJASUR, A FALTA DE 3 JORNADES PER AL FINAL DE LA LLIGA

El Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques acollirà aquest dissabte 13 de març, a les 6 de la tarda, el partit més interessant de la 20a jornada de la Lliga de Superdivisió Masculina de tennis de taula. Es tracta del partit que enfrontarà el DKV Borges Vall, que ara mateix es troba segon classificat, amb 30 punts, davant el Cajasur Priego de Còrdova, líder amb 34 punts.

El partit arriba en un moment òptim per als lleidatans, ja que en la passada jornada van derrotar per 2-3 al vigent campió de la lliga, el Cajagranada. A més, el passat cap de setmana, Andrew Baggaley es va proclamar campió absolut d’Anglaterra, amb la qual cosa el jugador anglès arribarà amb la moral molt alta.

El DKV Borges Vall té com a objectiu assolir una de les dues primeres posicions de la classificació després de la fase regular de la lliga, que els classificaria directament per a les semifinals del play-off per al títol; per tant, una victòria davant el Cajasur els asseguraria pràcticament aquest objectiu, ja que en les dues jornades que resten abans del play-off, l’equip borgenc ha de jugar amb els dos darrers classificats.

En el partit d’anada, jugat a Priego de Còrdova al novembre passat, el DKV Borges Vall va perdre per 3 a 2, punts aconseguits per Marc Duran (1) i Hu Bin (1). Això fa preveure un partit molt intens, igualat i emocionant, entre dos dels principals aspirants al títol de lliga.

Recordeu les dades:
20a JORNADA DE LLIGA
DKV BORGES VALL – CAJASUR PRIEGO TM
Dia: 13-03-2010
Hora: 18.00h
Lloc: Pavelló Francesc Macià (entrada per C/ Indústria)
Preu: 3 euros (socis CTT Borges i menors de 12 anys gratuït).