Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dissabte, 6 de març del 2010

El MECAN-AUTO Borges es disputa el títol a la Lliga Catalana de Superdivisió

El desenllaç de la Lliga Catalana de Superdivisió està més emocionant que mai. Quan falten dues jornades per acabar la competició, el CPP Igualada SURO PUB, el MECAN-AUTO Borges i el CT Barcino comparteixen la part alta de la classificació empatats a 12 victòries i 4 derrotes.

Amb aquesta igualtat, de ben segur que la jornada d’aquest cap de setmana serà crucial per establir qui s’enduu finalment el títol. I és que aquest cap de setmana, el CPP Igualada SURO PUB i el MECAN-AUTO Borges s’enfronten entre ells amb l’objectiu de mantenir-se vius en la lluita per la primera posició de la taula. Recordem que en la primera volta va ser el CPP Igualada SURO PUB qui va sortir vencedor de l’enfrontament davant el MECAN-AUTO Borges, això sí, va guanyar per un ajustat 3 a 4.

Per altre banda, el CT Barcino, el tercer equip en discòrdia, rebrà aquest cap de setmana un rival assequible sobre el paper, el CBR SC Els Amics. Però no podrà adormir-se l’equip de Barcelona, ja que en la darrera jornada del campionat s’haurà d’enfrontar al CPP Igualada SURO PUB en un partit que de ben segur determinarà el campió de la Lliga Catalana. A la primera volta, l'enfrontament entre el CPP Igualada SURO PUB i el CT Barcino també es va saldar amb un ajustat 3-4 a favor del Barcino. En la darrera jornada, el MECAN-AUTO Borges jugarà contra el CN Mataró.

L'emoció està assegurada fins el final!