Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 6 d’abril del 2010

El DKV Borges Vall disputarà el play-off al títol de Lliga


La Superdivisió masculina ha posat fi aquest cap de setmana a la fase regular del campionat. El DKV Borges Vall disputarà el play-off, mentre que el Bombons Blasi Xaloc Olesa i el Falcons han aconseguit mantenir la categoria.

En aquesta darrera jornada, el DKV Borges va superar a l’UCAM Murcia, un dels descendits aquesta temporada, per un contundent 0-3. Una victòria que ha permès a l’equip de Les Garrigues situar-se a la segona posició de la taula i afrontar amb majors garanties el play-off al títol.

D’altra banda, el Bombons Blasi Xaloc Olesa no va poder acomiadar-se de la temporada amb una victòria. Els homes de Manel Sunyé van caure dissabte a la pista del Caja Burgos per un ajustat 3-2. Tot i aquest darrer resultat negatiu, l’Olesa posa fi a la temporada amb una meritòria vuitena posició.

Finalment, amb la permanència assegurada des de la penúltima jornada, el Falcons de Sabadell va posar el fermall d’or a una dura temporada guanyant a casa davant el Leganés (3-2). El conjunt sabadellenc, que va estar apunt d’abandonar la màxima categoria del tennis de taula nacional per problemes econòmics, ha superat totes les dificultats i ha acabat la temporada com a novè classificat.