Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dijous, 29 d’abril del 2010

EL PARTIT DE L'ANY

AQUEST DIVENDRES, EL PARTIT DE L’ANY!
Partit de tornada de les semifinals de la lliga, amb les càmeres de TV3.

El DKV BORGES VALL jugarà, aquest divendres 30 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, el partit de tornada de les semifinals de la lliga estatal de Superdivisió de tennis taula, davant el San Sebastian de los Reyes, de Madrid.
Després de guanyar a l’anada, divendres passat, per un ajustadíssim 2-3, l’equip lleidatà tindrà el factor pista a favor, amb la qual cosa espera deixar resolta la semifinal en el segon partit. A més, comptarem amb la presència de TV3, que enregistrarà l’enfrontament i l’oferirà pel Canal 33 el dissabte a partir de les 15 hores.
Si l’equip format per Hu Bin, Andrew Baggaley i Marc Duran guanya divendres passarà directament a la final del play-off de la lliga, que jugaria el dissabte 8 de maig, segurament amb el Cajasur Priego, de Còrdova (ja que han guanyat el primer partit de l’altra semifinal a la pista del Cajagranada).
En cas de derrota al divendres, el DKV Borges Vall tindria una nova oportunitat per classificar-se per a la final, que seria diumenge dia 2, a les 12 hores, i també a casa, en el tercer i definitiu partit.

Per tant, ens trobem en una oportunitat històrica de ser, per primera vegada, a la final del play-off pel títol de lliga i, a més, amb el testimoni de les càmeres de TV3.
Per aquest motiu, aquest divendres no ens pot fallar en el partit de l’any, al qual, a més tindràs l’entrada totalment gratuïta ensenyant el carnet de soci col·laborador del Club Tennis Taula Borges.

Recordeu les dades:

2n PARTIT DE LES SEMIFINALS DEL PLAY-OFF PEL TÍTOL DE LLIGA
DKV BORGES VALL – SAN SEBASTIAN DE LOS REYES
Dia: 30-04-2010
Hora: 19.30h
Lloc: Pavelló Francesc Macià (entrada per C/ Indústria)
Preu: 3 euros (socis CTT Borges i menors de 12 anys gratuït).

En cas de necessitar un 3r partit, aquest es jugaria diumenge 2 de maig a les 12h al mateix Pavelló Francesc Macià.