Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 8 de juny del 2010

ANDREW BAGGALEY NO CONTINUARÀ AL DKV BORGES VALL

Andrew Baggaley no continuarà la propera temporada defensant els colors del DKV Borges Vall.


Ahir al vespre, a les oficines del Club, en reunió de la Comissió Delegada i el Sr. Stephen Baggaley, representant del jugador, es va arribar a l’acord de no fer efectiva l’opció de prórroga del contracte per un any més i es va donar per acabada la vinculació entre les dues parts.

El Club vol manifestar la més sincera gratitud al jugador Andrew Baggaley per la seva entrega i professionalitat que sempre ha demostrat defensant els nostres colors, i, especialment, per la lluita que des del primer punt a l’últim ha caracteritzat el seu joc i la seva personalitat com a jugador. Sempre ha treballat per guanyar i donar el millor que un esportista desitja, pel Club i pels aficionats. Volem recordar, especialment, l’extraordinària actuació al Pavelló Francesc Macià el 20 de desembre de 2008, en ocasió del partit de quarts de final de l'ETTU CUP, quan vàrem guanyar l’equip francès del Pontoise Cergy, i que va representar la classificació per les semi finals de la competició, fita que mai cap club de l’Estat havia aconseguit.

Desitgem que la nova destinació de l’Andrew sigui una oportunitat per seguir creixent com a jugador i li desitgem els millors èxits en el futur, amb la certesa que sempre que vingui a les Borges serà ben rebut.

A partir d’avui, s’enceta un nou repte pel CTT Borges: substituir l’Andrew amb les garanties que facin que el Club continuï creixent i aspirant a superar el que s'ha assolit fins ara. La Junta Directiva es posa a treballar en aquesta direcció immediatament, i en el termini d'una setmana decidirà quina es l’opció escollida.