Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 20 de juny del 2010

Dues medalles al Campionat de Catalunya Benjamí


L'equip Benjamí del DKV Borges Vall Eduard Viladegut i Joan Buixeda, han aconseguit aquest cap de setmana la tercera posició en el campionat de Catalunya de la categoria Benjami disputat a Igualada.


El camí cap a la semifinal no vas ser gens fàcil, tot i haver-hi un triple empat al grup, el Borges es classificava com a 1r de grup.

A semifinals es va haver d'enfrontar amb el Ripollet, en un partit molt disputat que es va acabar perdent 3-2 amb 2 punts de Eduard Viladegut.

http://www.rtbtt.com/ccatben2010.pdf

A dobles masculins la parella Eduard Viladegut/Joan Buixeda aconseguien la tercera posició, guanyant a 8ns i 4rts de final per un còmode 3-0, 3-1 consecutivament, en les semifinals perdien contra la parella J.Masip/F.Masip del CTT Igualada 0-3.

En la categoria individual Joan Buixeda es classificava 2n de grup. Al cuadre final perdia a 16ns de final amb el jugador del CTT Balaguer Pol Calderó. En canvi Eduard Viladegut es classificava 1r de grup, arribant a 4rts de final on també hi perdia amb el Jugador del Balaguer Pol Calderó 0-3.