La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain

dimarts, 28 de setembre del 2010

Resultats Open Catalunya 1a Fase

El proper dia 2 d'octubre s'inicien les competicions estatals i per tal d'arribar en bona forma a la primera jornada els jugadors del CTT Borges han participat aquest cap de setmana 25 i 26 de setembre en la competició OPEN CATALUNYA organitzada per la federació Catalana de tennis taula.
La competició va tenir lloc a les instal.lacions que  la federació Catalana disposa a Barcelona al Pavelló Reina Elisenda.
En la categoria Open Catalunya B1 disputada el dissabte al matí  el campió va ser  Jose luis Andrade , seguit de David Gonzalez, Javier Godoy 3er , Jordi Latorre 5è i Albert Pastor va arribar a vuitens de final , tots ells jugadors del CTT Borges
Per la tarda es va disputar la categoria  B2 on Albert Soler va arribar a quarts de final i Oriol Mir a vuitens de final
Finalment diumenge el jugador Jose Luis Andrade és va proclamar  campió del Open Mollet auto, sense perdre cap set en tot el torneig i va disputar la final contra el seu germà Julio.

Esperem que aquests magnífics resultats es repeteixin al inici de les lligues.