Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 28 de setembre del 2010

LES BORGES NOVA SEU DE LA ETTU CUP

Avui dia 27 de setembre  la Federació Europea  ha donat a conèixer els grups de la segona fase de la ETTU CUP i les ciutats on es disputarà la segona fase.


El club de les Garrigues ha quedat enquadrat com a equip amfitrió del grup 3 i les Borges Blanques es convertirà els dies 9 i 10 d'octubre en la capital del tennis taula català.
L'equip del DKV Borges Vall format per Hu Bin, Kou Lei i Marc Duran s'enfrontarà als equips Olimpia-Unia Grudziadz de Polonia , AA-Drink/FVT Rotterdam d'Holanda i el Ironi Givatayim Club d'Israel.
La competició serà en format de lliga de 4 equips i només es classificarà per la tercera fase el primer classificat.

Recordar que en l'edició de l'any passat el Borges ja es va enfrontar en segona fase contra el AA-Drink/FVT Rotterdam al que va guanyar per 3-1 i va aconseguir la primera plaça.
Posteriorment perdria a Turquia davant el Fenerbahce per 3-2

L'horari dels partits serà dissabte dia 9 d'octubre partits a les 14:00 hores i les 19:00 hores i diumenge dia 10 d'octubre partit a les 10:00 hores.

Des de el club es demana el suport del públic per fer del factor camp un element decisiu i d'aquesta manera poder repetir la trajectòria de la temporada 2008/2009 on el CTT Borges es va quedar a les portes de la final de la competició Europea.