Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dilluns, 21 d’abril del 2008

BORGES BECA2, CAMPIÓ DE LA SUPERDIVISIÓ CATALANA




















L’equip del Borges Beca2 de lliga catalana ha aconseguit el títol de campió de la lliga de Superdivisió catalana (màxima categoria a Catalunya).

Els de les Garrigues s’han imposat en la darrera jornada al terreny de joc de l’ATC Molins de Rei per 2-4, en un partit molt disputat, en què Javier Godoy, Josep Francesch i Joel Fusté han treballat fins al màxim per endur-se la victòria. Després de 17 encontres disputats al llarg de la temporada entre els millors club catalans, el Borges Beca2 s’ha adjudicat el títol amb només 4 derrotes.

És la primera vegada a la història del club que s’aconsegueix aquest campionat.

L’èxit en aquesta competició cal buscar-lo en el fet que s’ha aconseguit disposar d’un equip altament competitiu en cada jornada, gràcies a la rotació dels jugadors que han disputat la lliga, un total de 13: Javier Godoy, Bernd Rehling, Zhang Chao, Josep Francesch, Marc Caymel, Joel Fusté, Oriol Mir, David Gonzàlez, Jordi Olivart, Àlex Pastó, Ismael Caymel, David Pérez i Aleix Beneyto.

La lliga de Superdivisió Catalana esta formada pels 10 millors equips de tot el territori.

Aquest títol se suma a l’èxit aconseguit per l’equip del Riera Borges Grup Vall, que el passat mes de febrer es va endur el Campionat de Catalunya per equips. D’aquesta manera, el Club Tennis Taula Borges ha aconseguit enguany la primera posició en les dues competicions sèniors per equips existents a Catalunya, sens dubte un gran èxit per les Borges Blanques i per l’esport lleidatà en general.