Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dilluns, 21 d’abril del 2008

El Borges a semifinals del play-off pel títol


El Borges a semifinals del play-off pel títol

El Riera Borges Grup Vall ha començat amb bon peu el play-off pel títol de la lliga de Superdivisió.

El sistema del play-off pel títol d’aquesta temporada està planificat de manera que els sis primers equips de la fase regular opten al títol de lliga.

Els dos primers classificats a la lliga (CajaGranada y San Sebastián de los Reyes) juguen directament les semifinals, i els encreuaments dels teòrics quarts de final són tercer contra sisè i quart contra cinquè.

A la lliga regular el Gabitec Ceuta va finalitzar 4t, davant del Borges. L’altre encreuament el disputen Cajasur contra Cartagena, amb victòria per 3-0 a favor del Cajasur en el primer encontre.

En el primer partit d’aquest play-off, de més de 3 hores de durada, disputat el passat diumenge 13 d’abril al Pavelló Francesc Macià, el Riera Borges Grup Vall va aconseguir una ajustada victòria per 3-2 davant el Gabitec de Ceuta.

El partit va començar amb la derrota d’Andrew Baggaley davant el número 1 de l’equip ceutí, el xinès Wang Jianan, per 3 jocs a 2.

En el segon partit, Hu Bin va guanyar per 3-1 a l’ucraïnès Olexander Diduck.

En el duel entre els jugadors espanyols, el català Josep Lluís Andrade es va veure superat per l’andalús José Manuel Ruiz, per 0-3.

Amb el 2 a 1 en contra, Hu Bin va empatar l’encontre al guanyar el seu compatriota Jianan per 3-1, cosa que tornava la igualtat al marcador general i deixava el duel entre els europeus com a punt decisiu.

Les estadístiques no eren favorables per als borgencs, ja que Baggaley ja s’havia enfrontat 3 vegades a Diduck, amb tres derrotes. Però, com diu el tòpic, les estadístiques estan per trencar-les i aquell era el moment per fer-ho. Amb un joc molt intel·ligent i constant, Baggaley va aconseguir amb un final ajustadíssim fins a l’últim punt doblegar Diduck en 5 jocs, imposant-se amb un 3-2 final.

El Borges va viatjar el divendres dia 18 a la ciutat de Ceuta per disputar el complicat partit de tornada (dissabte a les 18h), esperant aconseguir una altra victòria que li donaria l’accés a la semifinal pel títol de lliga, on l’espera el campió de la fase regular, el CajaGranada.

En cas de derrota dissabte, el mateix diumenge es jugaria el desempat al camp del Ceuta.

Crònica del partit de tornada