Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 22 d’abril del 2008

CTT BORGES 5è CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB-21

Ahir diumenge, es va celebrar al pavelló municipal d'Olot el Campionat de Catalunya sub-21 en que jugaven els 8 millors equips de la categoria.

El Borges Grup Vall, tenia un rival a quarts de final durissim, ja que era un dels equips que optava pel títol.

El primer partit l'enfrontaren Josep Francesch i Ramon Cliville.
El de Les Garrigues va començar molt fort, però Cliville, no li cedia el mando del joc, que va acabar per un apretadissim 17-15. En el segon i tercer joc les coses van anar semblants, tot i que se'ls va emportar el sabadellenc per la mínima 14-12 i 12-10 respectivament. En el quart el Borgenc, sense recursos es va trobar incòmode ja que Cliville va apretar una mica l'accelerador i es posava 10-4. La reacció de Josep va ser bona fins al 10-9 però un cop molt fàcil de dreta el va estavellar a la xarxa suposant el 0-1 en contra en aquest matx.

Seguidament era el torn de Joel Fusté contra en Max Ugarte.
Un partit en que Max va dominar de principi a fi, sense donar cap oportunitat al Joel, en que la fatiga del viatge va se un factor determinant.

Amb el 0-2 en contra era el torn de Oriol Viladegut, que accedia per primera vegada a jugar un torneig d'aquestes característiques. Davant seu tenia Carlos Alaez, un jugador potent, la goma de pics curts q duia, va fer que l'Oriol es notes molt cohibit de bon principi, i no trobava sortides per intentar donar la sorpresa. Tot i l'esperit de lluita que va posar el jove jugador, el resultat va ser de 0-3.

Seguidament els canterans del Borges havien de disputar un partit per determinar les posicions finals del 5e al 8e.

L'enfrontament va ser contra el Badalona (recordem q aquest rival ja ens va tocar a la fase prèvia del campionat de Catalunya) en que els Borgens van derrotar 3-0 als Badalonins.

La història és va tornar a repetir. El canvi de l'alineació dels de Badalona encara els i va donar menys sortides ja que la clau era q Marc Serra s'anotes 2 punts i seguidament Carles Nieto fes el tercer.

Pero els Borgencs amb el cap fred, i havent trencat el gel van jugar sense cap pressió pero amb molt esperit de lluita.

El primer partit l'enfrontaren Joel Fuste contra Pueyo, el jugador de les Borges més tranquilitzat no va donar cap opció al jove badaloní que tambe debutava en aquest torneig.

El segon partit era un dels determinants del matx. Josep Francesch vs Marc Serra (ja s'havien enfrontat 2 vegades, en el zonal i a l'estatal en que el Badaloní es va enportar els matx per 2-3)
El borgenc sabia que aquest partit era un dels mes durs ja que sabia q es podia repetir un encontre similar als 2 precedents.
Despres de començar amb un 2-0 advers el de Borges va aprofitar l'avintantesa i va començar a jugar d'una forma bastant més explosiva.Gracies al suport dels 2 companys d'equip i del delegat (Daniel Viladegut) que va estar al peu del canó en tot moment, el vimbodinenc va capgirar la truita i es va emportar el matx per un 3-2 i 16-14 al ultim joc, deixant d'aquesta manera el partit mes q sentenciat.

En el tercer partit que enfrontaren Viladegut i Nieto, el jove borgenc plè d'esperit guanyador va fer tot un recital de bon joc combinant els seus tops de dreta amb la picada de reves, cosa que feia q el jugador badaloní no pogués fer res per donar un bot de confiança al seu equip.
Viladegut va vencer per un 3-2.

D'aquesta manera el Borges accedia a lluitar per la 5ena i 6na plaça,
Cronica que continuarà

RESULTATS
CAMPIONAT DE CAT SUB-21

BORGES-FALCONS (1/4 Final)

pep-cliville 1-3
Fuste-Ugarte 0-3
Viladegut-Alaez 0-3

BORGES-BADALONA (5e al 8e lloc)

Fuste-Pueyo 3-0
Pep-Serra 3-2
Viladegut-Nieto 3-1

BORGES-FALCONS "B" (5e al 6e)

pep-moya 3-1
Fuste-vila 3-2
Viladegut-Carulla 2-3
Pepenko-vila 0-3
Fuste-Moya 3-1