Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 1 de febrer del 2009

DERROTA PER LA MÍNIMA A MOSCU


EL BORGES GRUP VALL PERD 3-2 A MOSCU UN BON RESULTAT PER AFRONTAR LA TORNADA A LES BORGES , LA CLASSIFICACIÓ PER LA FINAL ESTARÀ COMPLICADA

L'únic equip català viu a la ETTU Cup, el Borges Grup Vall, no va poder sortir de Rússia per la porta gran, tot i fer un gran encontre.
L'equip encapçalat per Josep Elias, va donar tot el potencial que tenien, però els de Rússia, no volien sorpreses.
En un pavelló de mides força reduides, donava inici el xoc.El xinès estrella del Borges Grup Vall, Hu Bin contra Shmyriev. El jugador rus, millor jugador l'any passat de la Bundesliga, volia demostrar la seva valentia en encontres d'aquesta talla. Tot i posar-se 2-1 a favor, el xinès del Borges va despertar i va treure tota la fúria que portava al seu interior per fer-se en el 3-2 a favor dels de Ponent.

Degut al canvi d'alineació de Les Garrigues, això propiciava un enfrontament duríssim entre, el número 3 de Corea, Lee Jung Woo, contra el noi de Sant Fost de Campcentelles, el nacional Josep Lluís Andrade. El Coreà, va fer valdre la seva renombrada experiència per batre al català per un contundent 3-0.

En el tercer partit, era on s'havia de decidir l'encontre, el partit clau, perque els de Borges, sortissin per la porta gran del Pavelló Elekrodnaya de Moscú. El jugador de la Gran Bretanya, podia decidir l'encontre davant el sempre perillós Igor Rubtsov.
El jugador comunitari dels de Les Garrigues, sabia que el seu partit era clau, ja que si vencia al rus, hi havia moltes possibilitats de marxar amb una victòria de Moscú.
Però no va ser així, tot i que és va endur el primer joc per un apretat 11-9, va cedir ens els 3 seguents per 11-13, 12-14 i 9-11 respectivament. Com es pot observar, tots els partits és van perdre per la mínima i posava costa amunt la victòria visitant.

Amb el 2-1 en contra, hi hauria el partit més espectacular d'aquesta tarda. El xinès Hu Bin, contra el Coreà, Lee Jung Woo. Com estem acostumats a veure, Bin, es d'una altra galàxia, i en els 4 anys que porta jugant al Borges s'ha fet jugadors de la talla com: Robert Gardos, Sharath Kamal Achanta, Peter Sereda, Zhao Peng, Chuan Chih-Yuan, Peter Franz...i un llarguíssim etcètera. Per això aquest partit, a part de ser desiciu, prometia moltíssim, i podriem veure si era capaç de derrotar el coreà.
Bin, es va endur el primer joc per un apretadíssim 11-9 on hi va haver una queixa en el 10-9 per part de Lee, on deia que l'oriental, va impactar l'esfèrica amb el dit, i això va propiciar un efecte desorbitant, i per tant el punt se'l enduria el de Borges. Els colegiats de l'encontre van declinar la queixa del Coreà i el primer joc ja era pel conjunt català.
Donava inici el segon joc, on Bin va escombrar del terreny de joc al jugador del Victòria de Moscú guanyant-lo per un claríssim 11-4.
El fixatge estrella del conunt rus no va decebre el públic i maquillava una mica l'encontre guanyant per 11-7, i d'aquesta manera forçar un quart joc.
En la quarta sèrie, és va repetir frenèticament la història del primer. Bin, dominant el marcador per la mínima, fins a arribar al 10-9, on hi va haver un punt espectacular amb contratopspins des de ben lluny de la taula que va caure pel conjunt Borgenc.

Després de derrotar a Lee Jung Woo, arribava el 2-2. Josep Lluís Andrade, és jugava el tot per el tot contra Shmyriev. El català s'havia de jugar a una carta tot el seu joc davant el jugador local. Val a dir que el català, tenia molta pressió al damunt ja que ell decidiria si el Borges marxaria amb un resultat molt bo o no tant bo de terres russes.
Tot i la pressió acumulada, Andrade, va començar a jugar molt potent, deixant-se anar i jugant relaxat. Però Shmiriev, jugava valent, apretant moltes boles al cos de Andrade que aquest no va poder fer res per salvar el primer joc per 7-11.
En el segon, Andrade, estava fora de combat, ja que el pavelló rus, es va encendre com mai per donar ànims al seu equip i cedia per un 3-11.
Ja en el tercer joc, el català va reaccionar una mica, però Shmiriev ja tenia 2 jocs al seu favor, i gràcies a això va jugar més còmode, sense tanta pressió. Tot i els esforços que va utilitzar Andrade va cedir novament per 7-11 donant la victòria al conjunt rus.

Amb el resultat de 3-2 finalitzava l'encontre. Ara caldrà esperar a la tornada que és disputarà a Les Borges Blanques el dia 28 de febrer on el pavelló Francesc Macià s'ha d'omplir per intentar assolir una final cada vegada més real.

REDACCIÓ

Josep Francesch Ribalta
Cap de Premsa del CTT Borges.

1 comentari:

Anònim ha dit...

The match will be very interesting!!! Lets win the best!