Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

divendres, 6 de febrer del 2009

EL CTT BORGES AMB REPRESENTACIÓ A L'ESTATAL DE VALLADOLID


Eduard Viladegut en categoria Benjamí Masculi i David Pérez en categoria Sots-21 Masculí, seran els nostres representants en el Torneig Estatal.

Els dos jugadors han entrenat duríssimament aquests últims dies per acabar de preparar el torneig.

El proper dissabte i diumenge dies 7 i 8 de gener, és disputarà el Torneig Estatal a Valladolid. Aquest torneig agrupa els 10 millors jugadors de cada zona (est, nord i sud) per jugar-se aquest prestigiós torneig del calendari espanyol.

Eduard Viladegut i David Pérez, seran els representants del CTT Borges, que van classificar-se en 9èna posició, cadascú a la seva corresponent categoria al torneig zonal de Saragossa.
Val a dir, que és la segona competició més important, darrera del TOP Espanyol (agrupa els 12 millors jugadors de cada categoria després de jugar-se aquest torneig)

Els jugadors, acompanyats per familiars i els entrenadors, Albert Soler i Rafael Monzó intentaran està a l'altura i fer un bon paper en aquest torneig, ja que estan en un moment de forma totalment increible.

L'equip de Les Garrigues col·loca un altre any jugadors entre els 30 millors d'espanya, una fita molt important per continuar entrenant la base que dia a dia va millorant. Alguns dels jugadors del club que prèviament han accedit en aquest torneig són: David Gonzàlez, Josep Lluís Andrade, Albert Soler, Rafael Monzó, Oriol Mir, Josep Francesch, Claudia Caymel, Marc Caymel, Mª Teresa Gimeno i Victòria Sancho.

Des d'aqui donem molts ànims als nostres jugadors.



REDACCIÓ
Josep Francesch Ribalta
Cap de Premsa del CTT Borges.