Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dijous, 5 de febrer del 2009

EL BORGES CEDEIX DAVANT EL COLÍDER.


El Borges Grup Vall, ensopega de nou a la lliga amb l'etern campió.

El punt de Hu Bin, salva els mobles en aquesta jornada.


El Borges Grup Vall, ha disputat avui el partit corresponent a la quinzena jornada de la Superdivisió Masculina que l'enfrontava contra el Caja Granada. L'encontre s'havia d'haver disputat el passat 30 de gener, però a causa dels compromissos europeus que està assolint enguany els de Ponent, s'hagut de jugar avui dimecres.
L'equip, format per la tripleta de sempre no ha pogut fer res per aturar els andalusos, que al seu camp són molt complicats de guanyar.

El primer dels partits enfrontava Robert Gardos contra l'anglès Andrew Baggaley. El comunitari del Borges mai ha guanyat gardos en les 5 vegades que s'han enfrontat, i avui la cosa no ha canviat. L'internacional austríac, ha demostrat el seu gran potencial damunt la taula, i no ha donat cap tipus d'oportunitat a Baggaley que ha cedit per un clar 0-3.

Seguidament sortia a la pista l'estrella del Borges contra el xinès Zhao Peng. Duel de xinesos en aquest segon partit del xoc. És preveia un dels partits mes bonics de la tarda, ja que a l'anada a Borges ja van poder fer un recital de bon joc. El de Borges, ha sigut constant durant tot el partit i no ha deixat entrar a Peng en el joc, ja que l'encarrilat per la via ràpida. Bin s'ha endut el partit per 3-1 i posava l'empat a l'electònic.

En el tercer partit, duel de jugadors nacionals. Per part del Borges, Andrade i pels andalusos, l'home més veterà de la Superdivisió Espanyola, el xinès nacionalitzat español, He Zhi Wen, que si recordem va ser un dels dos representants espanyols a les olimpíades de Pequin.
La gran experiència acumulada del jugador andalús, no ha donat marge a Andrade, que tot i fer un gran partit no ha pogut posar en aventatge els Borgencs, i encarrilar el partit. El català, ha cedit per un 3-0.

Amb el marcador en contra, el Borges jugava totes les cartes amb el seu jugador base. Hu Bin s'ha enfrontat cotnra Robert Gardos, on també és veuria un tennis taula molt acurat, per "gourmets" d'aquest esport. El cansament acumulat, i el desgast físic que ha suposat tenir 2 partits tant durs en un marge de temps molt reduit, ha fet que Bin, tregués forçes de flaquesa per intentar posar l'igualada en el marcador.
Però no ha sigut així. Gardos, ha fet un autèntic partit on ha fet aixecar els vora cent espectadors que omplien el Pavelló de Fuentenueva. Gardos s'ha venjat de l'anada on Bin, va vèncer per un clar 3-1. El jugador d'Àustria s'ha fet valer per si mateix i ha guanyat per 3-1, suposant el resultat final de l'encontre.

El Borges, cedeix el 8 partit de la lliga i és col·loca momentàniament setè a la classificació de la Superdivisió. El conjunt de Josep Mª Elias, disputarà el partit el proper divendres 6 de febrer contra el Múrcia com a visitant.

REDACCIÓ

Josep Francesch Ribalta
Cap de Premsa del CTT Borges