Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimecres, 3 de juny del 2009

EL CTT BORGES REPRESENTAT AL SOPAR DEL CTT BALAGUER


Ahir va tenir lloc el sopar de cloenda de la temporada del CTT Balaguer, que ha realitzat una grandíssima temporada quedant campiones de la Divisió d'Honor Femenina de Tennis Taula.


Com a representació del Club, van estar presents, el President del CTT Borges i de la Representació Territorial Lleidatana, Enric Vall, acompanyat de la seva esposa. També hi havia el Cap de Premsa del Club, Josep Francesch. A la festa, també hi estava convidat Rafael Monzó, Directiu de la entitat de Les Garrigues, però que per motius aliens, no va poder estar present a la cita.

També va estar present a la festa, el President del CTT Lleida; el Sr. Octavi Ferre.


La festa, es va desenvolupar al Càmping de la Vall d'Àger; un indret dels increïbles del territori Català.


El sopar, estava plegat de personalitats. L'alcalde de Balaguer, Sr. Miquel Aguilar. La delegada d'esports de la Generalitat a Lleida; Sra. Núria Ramon. El President del Consell Comarcal de La Noguera, Sr. Vicent Font, el patrocinador del CTT Balaguer Villar Logístic, el Sr Sandro Rosell, membre de les pròximes eleccions a la presidència del F.C.Barcelona, entre molts altres.


El president del CTT Borges i president de la Representació Territorial de Tennis Taula a Lleida, va fer entrega d'una placa al President del CTT Balaguer, el Sr. Joan Biscarri, com a reconeixement a la gran temporada que han realitzat les jugadores de la Noguera.


L'alcalde de Balaguer, Sr. Miquel Aguilar, va fer entrega d'una pulsera confeccionada per l'ocasió on hi surten els indrets mes emblemàtics de Balaguer.


El Cap de Premsa del CTT Borges, Josep Francesch, va fer entrega de la revista de la Federació Catalana de Tennis Taula a Sandro Rosell, on l'estrella del club de Les Garrigues, Hu Bin, era la portada de la última revista fins al moment.