La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain

dimarts, 23 de juny del 2009

VILADEGUT I PADRÓ DISPUTEN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ

Aquest passat cap de setmana, és va disputar a Cassà de la Selva, el campionat de Catalunya Benjamí.

Eduard Viladegut i Francesc Padró van ser els jugadors seleccionats per disputar aquesta prestigiosa competició del calendari català.

El CTT Borges hi va ser representat en totes les facetes d'aquesta competició ja que van disputar individuals, dobles i prova per equips.

La dobleta Viladegut/Padró van començar el Campionat de Catalunya Benjamí amb la prova d'equips. Tenien un grup bastant complicat ja que hi havia el cap de sèrie del torneig, el Foment Deportiu Cassanenc, i també el Falcons de Sabadell.
En el primer dels partits van caure per un clar 0-3 davant els jugadors del Gironès ja que en cap moment van tenir opció alguna de posar contra les cordes els components de l'equip Cassanenc.
En el segon partit, per decidir la primera plaça de grup, els Garriguencs, van tenir opcions de guanyar ja que Viladegut va fer els 2 punts individuals, però Padró no va saber culminar la feina.

Per la lluita del 7è al 9è lloc Viladegut va tornar a certificar que està en un gran moment de forma i ho va demostrar fent els dos individuals i guanyant el doble juntament amb Padró per emportar-se la victòria davant l'Ateneu 1982.

Pel 7è i 8è lloc van caure davant el Termotur Calella per 2-3, guanyant un individual cada jugador.

D'aquesta forma s'obtenia el 8è lloc a la prova d'equips.

L'altra competició a disputar, era la prova de dobles masculins on Padró i Viladegut van ser més ambiciosos que amb la prova d'equips.
Ja al quadre final, van desfer-se de la parella del CTT Olot per un apretat 3-2, però van caure als quarts de final de la mateixa competició amb el doblet del Bombons Blasi Olesa.

A la prova d'individuals, Francesc Padró, no podia passar de grup ja que la seva tercera posició no li permitia jugar la fase final de la competició.
Per altra banda, Viladegut va aconseguir la 2ona posició al grup i aquest fet el va propiciar a que és vegués un enfrontament totalment inversemblant, contra el vigent campió de la competició; Aleix Busquets del FDC.
L'espectacle ofert pels 2 jugadors va ser totalment impressionant, on tot el pavelló, va estar observant el partit que estaven oferint aquests dos futurs talents del tennis taula català.
La victòria va ser pel del Gironès per un apretat 2-3, on la derrota va ser molt dolguda pel jugador del CTT Borges.

D'aquesta forma és dona per finalitzada la temporada oficial del CTT Borges.