Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 23 de juny del 2009

RAMON ROSELL I MANEL MARTÍNEZ, ELS HEROIS DEL SOPAR DEL TENNIS TAULA LLEIDATÀ


El sopar, va tenir lloc el passat divendres al restaurant "Resquitx" de Mollerussa.


Tots els clubs estaven representats al sopar de cloenda de la temporada 2008/2009.


Ramon Rosell del Impuls TT i Manel Martínez del CTT Mollerussa van ser els herois del sopar ja que van rebre un sentit homenatge.



La temporada 2008/2009 ha finalitzat. El passat divendres va tenir lloc el sopar de cloenda d'aquesta vigent temporada.

El CTT Borges, va rebre varis trofeus i homenatges:


-El Borges Grup Vall, va ser guardonat amb un trofeu, conseqüència del qual a la gran temporada realitzada a la Superdivisió Masculina.

-El Borges General d'Olis, també va rebre un diploma pel meritori lloc a la 1era Nacional Masculina, on va estar a un pas d'aconseguir l'ascens a la divisió de plata del tennis taula espanyol.

-El Borges Carburants Mir, va rebre un trofeu per haver conseguit el campionat provincial Absolut, fa 15 dies a la capital de ponent.

- Ferran Tudela també va ser homenatjat amb un diploma per haver conseguit la meritòria segona plaça al Torneig Horitzó de Barcelona.

-David Gonzàlez i Javier Godoy i David Pérez també van tenir la seva part, pels grans resultats a nivell provincial que han tingut enguany.


Tot i els grans guardons que va conseguir el CTT Borges, els herois del sopar van ser Ramon Rosell, que va guanyar el campionat d'Espanya a Santiago de Teide, amb categoria veterans de més de 70 anys.

L'altre heroi, Manel Martínez, va ser guardonat, amb l'insigna d'or que cada any otorga la Representació Territorial Lleidatana, pel gran compromís que té amb el tennis taula.