Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 31 de gener del 2010

DERROTA A DIVISIO D'HONOR PER 3-4 DAVANT EL CLUB FALCONS

El derbi d'equips catalans a la Divisio d'Honor, cau pel costat del combinat de Sabadell, que va derrotar al Borges per 3-4.

Els 2 punts de Zhang Chao i el punt d'Oriol Mir, no van ser suficients per derrotar el Falcons.

El Borges General d'Olis ha caigut aquesta jornada per un apretat 3-4, davant el Falcons de Sabadell.
L'absencia de Josep Lluis Andrade, van propiciar el debut d'Oriol Mir a la Divisio d'honor, fet que ja va ocorrer en temporades anteriors.
L'encontre va començar malament pels interessos del Borges General d'Olis, quan Marc Caymel va posar per davant el conjunt del Falcons, a la victoria sobre David Gonzalez per 1-3.
En el segon partit, Oriol Mir, va donar una de les sorpreses de l'encontre vençent amb un partit epic a Max Ugarte per 2-3, demostrant el gran moment de forma que passa el cantera del Borges.
Amb el marcador igualat, Zhang Chao, posava per davant els de Les Garrigues, amb la victoria sobre Pere Weisz per 0-3.
Tot i aixo, en el quart partit, va ser Max Ugarte, que tornava a posar el marcador igualat, guanyant a David Gonzalez per 0-3.
Zhang Chao, tornava a posar en ventatja els de Borges amb la victoria per 3-1 sobre Marc Caymel, i deixava a Oriol Mir, la possibilitat d'emportar-se l'encontre.
El cantera del Borges, no va poder fer res davant un Pere Weisz molt solid i que no va donar cap marge d'error. El de Sabadell guanyava a Mir per 0-3.
Amb el 3-3 es van jugar el tot per el tot amb un partit de dobles realment espectacular, on la parella Mir/Chao, no va poder davant Weisz/Caymel, cedint per 1-3.

Tot i l'apretada derrota el Borges General d'Olis segueix en 4rta posicio a la taula, una zona mes que tranquilitzadora pels jugadors de ponent.