Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimecres, 27 de gener del 2010

EL DKV BORGES VALL CAU A CARTAGENA PER 2-3

El DKV Borges Vall, deix escapar una oportunitat d'or per acostar-se als dos liders de la lliga; el CajaSur Priego i el Leka Enea Irun.

Hu Bin (2), Marc Duran i Albert Soler, han disputat aquest encontre.

El DKV Borges Vall, ha cedit en el partit atraçat corresponent a la tretzena jornada de Lliga Arteal Ventanas contra el Floymape Cartagena.
L'equip Andalus, ha presentat una alineacio molt arriscada, pero a la vegada encertertada pels seus interessos, ja que han col·locat a Jesus Cantero com a segon jugador.
El primer dels encontres, l'ha disputat Hu Bin amb Jesus Cantero. El xines, que a la lliga esta imparable, s'ha endut el partit per un 1-3, posant les coses de cara pels interessos dels jugadors de Les Borges.
Marc Duran, no ha pogut ampliar la ventatja, i ha cedit per un apretat 2-3, davant Wang Jianan, que tornava a posar en taules el marcador.
Al tercer partit, el debutant Albert Soler, no ha pogut fer res davant Darius Knight on l'angles s'ha endut el partit per un 0-3.
Amb el 1-2 en contra, Bin, ha tornat al rescat i ha conseguit tornar a igualar el marcador per segona vegada, vencent el cara cara de jugadors xinesos, guanyant per 2-3 a Wang Jianan, on ha tingut que remuntar un 1-2 advers.
Amb el 2-2 al marcador, Cantero i Duran, han jugat el partit decisiu. En aquest cas, el borgenc, no ha pogut davant d'un rival molt agresiu des del primer punt i ha cedit per 1-3.

D'aquesta forma el DKV Borges Vall, es situa tercer classificat a la taula, esperant el partit d'aquest dissabte que es disputara amb el Caja Burgos a Les Borges Blanques.
Recordar, que el partit es disputara al Centre de Tecnificacio Lleidatana (al costat de Mecan-Auto), a causa de la fira de l'oli.