Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

divendres, 1 de gener del 2010

Tot a punt per al Campionat de Catalunya Absolut


Aquest cap de setmana, dos equips del Club Tennis Taula Borges participaran al 51è Campionat de Catalunya Absolut, que se celebrarà a la ciutat de Mollerussa.
En la prova d'equips, que es juga dissabte dia 2, el gran favorit per revalidar el títol és el DKV Borges Vall, integrat en aquesta ocasió per Andrew Baggaley, Marc Duran, Josep Lluís Andrade i Joan Llano (recordem que en aquest campionat només hi pot haver un estranger per equip). L'equip lleidatà no ho tindrà gens fàcil, ja que a les semifinals es veuria les cares amb el finalista de les dues últimes temporades, el Bombons Blasi Xaloc Olesa, que també juga a la Superdivisió espanyola. En cas d'arribar a la final, el rival seria, amb tota probabilitat, un altre equip de la màxima categoria, el Club Falcons de Sabadell.
Pel que fa al segon equip, el Borges General d'Olis, els jugadors que hi prendran part són: David Gonzàlez, Jordi Olivart, Oriol Mir i Albert Pastor. En aquest cas, la seva participació començarà a les 9.30h del dissabte, en què es veuran les cares amb el CN Mataró Quadis, de Primera Divisió Nacional.
El diumenge dia 3 serà el torn de les proves individuals i dobles, en què hi prendran part tots els jugadors esmentats, a excepció d'Andrew Baggaley, que no hi pot participar. En aquest cas, un dels grans favorits a endur-se el títol individual i de dobles és Marc Duran (en dobles fent parella amb Oriol Monzó, de l'Olesa).