Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 16 de febrer del 2010

El DKV Borges li treu la segona posició de la taula a l'Irun

El DKV Borges Vall va aconseguir aquest cap de setmana una important victòria davant l’Irun Leka Enea. Amb un contundent 3-0, els de Les Garrigues sumen dos punts i es situen en la segona posició de la taula. Amb un contundent 3-0, els de Les Garrigues no només sumen dos punts en la classificació, sinó que aconsegueixen situar-se en la segona posició de la taula de la Superdivisió Masculina. Concretament, el Borges suma 24 punts, dos punts més que l’actual líder, el Cajasur Priego, que això sí, porta un partit més que la resta dels seus competidors.

Aquesta derrota de l'Irun Leka Enea també va propiciar que el UCAM Floymape Cartagena també empatés amb els bascos i els catalans a 24 punts en la segona posició, després de superar al Club Falcons Sabadell. El trident format per Wang Jian, Jesús Cantero i Darius Knight va superar amb només tres sets al bloc sabadellenc compost per Li Dan Dan, Ramon Mampel i Ferran Brugada.

Tampoc van tenir sort els sabadellencs en la seva visita a la canxa del Caja de Burgos en el partit que tenien pendent de la 13a jornada de Lliga, on van caure per un ajustat 3-2. Li Dan Dan va guanyar els seus dos individuals davant de Jorge Gambra (3-1) i Fan Guoliang (3-1), però Fan Guoliang i Sas Lasan van fer el mateix amb Ramón Mampel i Ferran Brugada pel que es va arribar al cinquè set amb un 2-2 al marcador. En aquest definitiu duel Ramón Mampel va tenir les seves opcions davant Gambra, però l’hispà xilé va acabar enduent-se la victòria per 3-1. Tot i aquestes dues derrotes, el Falcons de Sabadell es manté una jornada més fora dels llocs de descens.

Finalment, el Bombons Blasi Xaloc Olesa es va emportar el triomf davant el San Sebastián de los Reyes per un clar 3-1. Una victòria que permet al conjunt del Baix Llobregat seguir somiant amb la possibilitat de jugar a Europa la propera temporada.