Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dissabte, 6 de febrer del 2010

VICTÒRIA A SABADELL

EL DKV BORGES VALL GUANYA AL FALCONS PER 1-3.
A DIVISIÓ D'HONOR, EL BORGES GENERAL D'OLIS PUNXA A CALELLA (4-2), MENTRE QUE A SEGONA NACIONAL SUMEN UNA NOVA VICTÒRIA (2-4).
A SUPERDIVISIÓ CATALANA, TRIOMF VITAL AL TERRENY DE JOC DEL BARCINO (2-4).

El DKV Borges Vall seguirà a la zona alta de la classificació de la Superdivisió estatal, després de guanyar a Sabadell per 1 a 3. Amb una doble victòria de Hu Bin, i un punt de Marc Duran, el DKV Borges suma una nova victòria a la lliga, després d'haver guanyat el Caja de Burgos dissabte passat. L'únic punt del Falcons de Sabadell al marcador ha estat per la victòria de Li Dan Dan davant d'Andrew Baggaley.
El proper dissabte 12 de febrer, el DKV Borges Vall tindrà un dels partits importants d'aquesta segona volta, ja que rebrà al segon classificat, l'IRUN LEKA ENEA. L'equip basc és a 4 punts dels lleidatans. El partit es jugarà al Pavelló Francesc Macià a les 5 de la tarda.

Per altra banda, l'equip de Divisió d'Honor, el Borges General d'Olis, no ha pogut amb el Termotur Calella, l'actual líder de la categoria, amb qui ha perdut per 4-2. Només els dos partits de Zhang Chao han servit per puntuar als de les Borges Blanques.

En el seu viatge a Gipúzkoa, l'equip de Segona Nacional ha guanyat a l'Usabal Tolosa per 2-4, amb una extraordinària actuació d'Oriol Mir (2) i Jordi Olivart (2). L'equip es juga un partit vital demà al matí, davant l'Itxas Izar, que es troba per davant a la classificació (el Borges és tercer).

Finalment, cal destacar la importantíssima victòria del Mecan-Auto Borges al terreny de joc del CT Barcino. L'equip lleidatà pren el lideratge de la classificació als barcelonins, després de guanyar-los per 2 a 4, amb una gran actuació de Javier Godoy i Albert Soler.