Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 7 de febrer del 2010

IMPORTANT VICTÒRIA A 2a NACIONAL

EL CTT BORGES GUANYA A IRÚN (1-5) I SE SITUA SEGON A LA CLASSIFICACIÓ.

El CTT Borges de la 2a Divisió Nacional ha aconseguit avui diumenge una victòria vital a Irún, davant l'Itxas Izar, per un contundent 1 a 5. L'equip lleidatà necessitava la victòria al País Basc per poder escalar a la segona posició de la taula, ja que l'Itxas es trobava per damunt del Borges, amb només una derrota aquesta temporada.
El CTT Borges, amb dues derrotes fins al moment en tota la lliga, conscient del que es jugava, ha plantejat el partit amb molta concentració i ha començat avançant-se per 0-3. Després de cedir l'únic punt de l'encontre per part d'Oriol Mir, l'equip borgenc no ha fallat en els dos últims enfrontaments i ha acabat guanyant per un clar 1 a 5. Cal felicitar doncs, el Jordi Olivart, l'Oriol Mir i el Jordi Latorre, ja que, tot i la baixa de David Pérez, no han fallat i continuen amb totes les opcions intactes per arribar a la fase d'ascens a 1a Nacional, en què només hi tenen cabuda els dos primers classificats del grup.
El proper dissabte, a les 5 de la tarda, el CTT Borges rep un altre equip basc, el Krafft Atlético Lasarte, penúltim classificat.