Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 18 de gener del 2009

BORGES GRUP VALL-CARTAMA


L'equip de Les Borges Blanques no deix escapar 2 punts valuosos.


El gran joc dels lleidatans no dóna cap opció al Cártama.


Ahir va tenir lloc la catorzena jornada de la Superdivisió Masculina de tennis taula. Un partit, que el van poder veure certes autoritats que estaven presents al encontre. L'alcalde de Les Borges Blanques, Miquel Àngel Estrade, la cap del Esport Lleidatà, Núria Ramon, i el Corresponsal de Catalunya Radio, Martí Trilla.
A priori contra un equip de la part baixa de la classificació, on la victòria era vital per seguir tenint aspiracions per un play-off cada vegada més difícil d'assolir.
El xoc començava amb l'anglès del Borges Grup Vall, Andrew Baggaley, contra el nigerià del conjunt malagueny; Wasiu Fatai.
El jugador de Les Garrigues, molt concentrat en l'enfrontament, no va donar opció al seu rival que tot i fer un bon joc, no va poder posar en perill que el primer punt pujes a l'electrònic. Baggaley, es va endur el matx per un 3-0.
En el segon partit, sortia a la pista el xinès Hu Bin, contra el jugador nacional, Carlos Martin.
Com estem acostumats a presenciar, el xinès va fer un desplegament de joc totalment increible, on Martín no va poder fer res davant l'incombustible Bin. El jugador estrella del Borges va fer un joc excepcional i va vèncer per un claríssim 3-0.
Al tercer partit, hi havia duel de jugadors nacionals. Per part del Borges, Josep Lluís Andrade, i per part del Càrtama, el jove Miguel Àngel Vargas.
El jugador de Càrtama, debutant a la Superdivisió, va fer un molt bon partit, i fins i tot va aconseguir un joc al seu favor. Tot i això, el jugador de Sant Fos de Campcentelles, no va donar marge al seu rival, que va vèncer per un clar 3-1.
L'equip del Borges, aquesta setmana jugarà a Madrid la Copa de S.M el Rei contra el Cajasur Priego.
El pròxim partit de lliga serà contra el Caja Granada a terres Andaluses, on el Borges intentarà vèncer, per tenir aspiracions al play-off i d'aquesta forma donar el liderat a un CajaSur on està fent una campanya totalment bona.