Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 27 de gener del 2009

EL BORGES GENERAL D'OLIS A TOCAR EL "PLAY-OFF"


El Borges General d'Olis, està assolint un liderat que a principi de temporada no és veia clar després de que l'any passat, es salvessin els mobles a la última jornada.

La clau, és el companyerisme dels 4 jugadors.

Les rotacions, són un bon sistema pels de Borges.

El Borges General d'Olis, està en estat de gràcia. L'equip de primera nacional format per: David Gonzàlez, Oriol Mir, Jordi Olivart, Zhang Chao i el delegat Josep Mª Vallés, està culminant una lliga increible on només ha cedit un partit dels onze disputats.
Els durs entrenaments que estan exercint, els ha servit per liderar una lliga molt difícil en que estan entregant cos i ànima per assolir una altra cita pel conjunt de ponent.

El gran secret, és el companyerisme i el "bon rotllo"que tenen els quatre jugadors de l'equip, les rotacions i sobretot les sessions d'entrenaments que estan fent en tot el que portem de temporada.

Dels 42 punts que porta acumulats el conjunt Garriguenc, cal dir que la meitat, els han aconseguit entre David Gonzalez i Zhang Chao.

Els altres 2 components; Oriol Mir i Jordi Olivart, estan anant de menys a més, ja que el canterà del Borges va començar la lliga molt malament, però dels últims 5 partits n'ha guanyat 4, i el que va cedir va ser per un 2-3 contra el jugador del Mataró, Oscar Campos.
En canvi, el jugador de Mollerussa, només ha cedit en 4 partits en el que portem de lliga.

La pròxima jornada de lliga serà a territori Borgenc, el dia 31 de febrer, contra el Sa Pobla TT, que necessita una victòria per respirar més tranquilament en aquesta duríssima lliga.

Guanyant aquest partit contra els Balears i contra el Sant Cugat, el Borges ja tindria ben bé assegurat el play-off per l'ascens a Divisió d'honor Masculina, que és disputarà el pròxim més de maig.