Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 27 de gener del 2009

EL BORGES PERD 3-2 A LA COPA, JUGANT AMB UNA RAQUETA.


El titular ho diu prou clar, mala sort i jugant amb una raqueta.El Borges Grup Vall, torna a patir les consequències de les primeres jornades de la lliga espanyola.
L'equip de Ponent per 3-2 amb el Cajasur Priego, i tots jugant amb la raqueta de Baggaley.

L'equip de Les Garrigues, torna a estar de pega. El conjunt liderat per Josep Elias, no saber culminar un partit que anava vencent per 2-0 contra el líder de la Superdivisió i acaba perdent per 3-2.

El passat dissabte, es celebrava a Collado Mediano la Copa de S.M. el Rey amb la participació de 3 equips catalans (l'Olesa, el Falcons Sabadell i el Borges Grup Vall)
Els de ponent tenien un dels partits mes emocionants dels quarts de final contra el Cajasur Priego.
El xoc començava amb Andrew Baggaley, contra el recent campió d'Espanya, Carlos Machado. El de Priego, va començar molt fort al partit liderant 2-1 el partit, i sense deixant respirar a Baggaley, tot i que el jove jugador del Borges no deixava marxar a Machado al marcador. En el quart joc, Baggaley, va reaccionar. En el 2-2, Machado dominava per 4-7, però una reacció de Baggaley el va posar dins el partit, i en un parcial de 7-0 va decidir el partit.
Amb el 1-0 a favor, era el torn de Hu Bin, però un petit error en el gruix de la seva raqueta, l'àrbitre de l'encontre, va prohibir al xinès jugar amb la seva eina. Bin va haver de demanar la raqueta a Baggaley, i tot i això va derrotar el xinès del Cajasur, Wu Chih Chi per un contundent 3-0.
Tenint-ho tot de cara, era el torn de Andrade i el gran dels Machado.Però el mateix problema de reglatges de la goma els col·legiats van negar que jugués amb la seva raqueta i obviament va haver de jugar amb la de Baggaley.El de Borges, començà jugant bastant malament i cedia per 0-2. Però la reacció del jugador de Sant Fost va ser fulminant i va poder igualar el partit 2-2. En el cinquè i definitiu, un gran inici de Machado, deixava fora de combat a Andrade, tot i que va donar-ho tot perquè el Borges accedís a una semifinal de Copa.
En el quart partit, Baggaley, no va poder fer res davant la destressa del Xinès de Priego, en que va demostrar-nos una vegada més que no estava a Còrdoba de casualitat.
Amb el 2-2 a l'igualada, el campió d'Espanya, va derrotar a Hu Bin per un contundent 3-0, ja que Bin va haver de jugar amb la raqueta de Baggaley i el cansament acumulat del viatge i dels entrenaments, va ser un factor clau perquè acabés cedint.

El Borges deixa escapar la 5 victòria liderant el partit i cedint per 3-2.
Ara toca centrar-nos en el partit de Moscú, que és disputarà el 28 de gener a la capital Russa. La tornada el 28 de Febrer al Pavelló Francesc Macià