Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

divendres, 1 de maig del 2009

EL BORGES GENERAL D'OLIS AL PLAY-OFF A LA DIVISIÓ D'HONOR MASCULINA


El Borges General d’Olis, s’ha desplaçat fins a Irún per disputar el play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Masculina, (divisió de plata a nivell espanyol)

El cuartet que forma l’equip; Zhang Chao, David Gonzàlez, Jordi Olivart i Oriol Mir, han realitzat una lliga impecable, cedint només quatre partits dels divuit partits disputats.

El play-off, està compost per 4 grups de 3 equips cada grup.
Els dos primers classificats és classificaran per jugar uns quarts de final, en que el vencedor, ja tindrà el bitllet assegurat per jugar la Divisió d’Honor Masculina.
El sorteig, ha determinat que l’equip Garriguenc s’enfronti a: Leka Enea Irún (equip més potent de la fase i amfitrió a la prova, ja que és juga al seu territori) i l’equip de SC Padronesa (Galícia).

Els jugadors Borgencs, si passen la fase prèvia de grups, hauran de jugar-se-la amb: Liceo (Galícia), CAI Santiago (Saragossa) i Santa Eulàlia (Mallorca)
El conjunt del Liceo, té a les seves files el jugador Sergei Nigeruk, jugador que havia disputat la Superdivisió fa quatre temporades. L’estrella del conjunt gallec, ha conseguit vèncer en 25 dels 26 partits que ha disputat en la lliga regular.