Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 3 de maig del 2009

HU BIN, GUANYA EL TORNEIG INTERNACIONAL DE PAMPLONA


L'estrella de l'equip del Borges Grup Vall, no ha tingut rival en el torneig.

Només ha cedit un joc en tota la competició.

Hu Bin, ha arrassat al Torneig Internacional de Pamplona que s'ha disputat aquest cap de setmana.
El xinès, no ha tingut cap tipus d'oposició al torneig i a escombrat els rivals del terreny de joc, cedint nomès un onze en tota la competició.
El primer rival de Hu Bin al torneig, ha estat el català Marc Clotet a quarts de final, ja que al ser cap de sèrie, no ha tingut que jugar les rondes preliminars a la competició i ja partia dels 8 millors. Bin, sense cap mena de patiment ha conseguit guanyar al jugador del CER L'Escala per un clar 3-0.
A semifinals, l'esperava el jugador Zoltan Batorfi (Leka Enea Irún) on ha començat dominant per 2-0. Batorfi, també tenia les seves armes, i posava una mica d'emoció al encontre. Al quart joc, l'oriental ha escombrat novament l'hongarès del terreny de joc, i d'aquesta forma accedia a la gran final.
A la final l'esperava una de les promeses del tennis taula a nivell espanyol; el jove Endika Diez, que a semifinals s'ha desfet de Vitaly Efimov (Sao Roque de Madeira) per un 3-1.
El gran nivell de forma, i la superioritat de Hu Bin, no ha permès Endika entrar a dins el joc, i ha certificat el seu triomf per un 3-0 amb parcials de :11-5 11-3 i 11-6


D'aquesta manera Hu Bin, guanya el torneig Internacional de Pamplona per tercera vegada consecutiva, i certifica que el seu envejable moment de forma.



Font d'informació --> Daniel Borinaga.