Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 3 de maig del 2009

EL BORGES GENERAL D'OLIS CEDEIX i S'HO JUGA AMB EL CAI SANTIAGO

El combinat Garriguenc no aconsegueix la primera plaça de grup.

S'haura de jugar l'ascens amb el CAI Santiago (Saragossa)


El Borges General d'Olis, no ha pogut donar la sorpresa, i ha caigut per un contundent 1-4 contra l'equip amfitrió, i més potent del play-off; el Leka Enea Irún.

L'encontre ha començat malament pels jugadors del Borges General d'Olis a causa de la derrota de David Gonzàlez davant l'oriental Wu Minhao, per un clar 0-3.
Seguidament Oriol Mir, no ha pogut posar l'igualada a l'encontre davant Iker Martínez, un dels millors jugadors de la lliga, cedint per 1-3.
Amb el 0-2 en contra, era el torn de Zhang Chao. L'oriental del Borges General d'Olis no ha fallat i ha guanyat sense cap tipus d'oposició a Victor Santamarta per un rotund 3-0.

En el doble, la parella Mir/Chao, no han pogut donar una dosi d'esperança, ja que han caigut per un 0-3 amb parcials molt igualats.

David Gonzàlez tampoc ha pogut reduir distàncies per posar el 2-3 al marcador i donar la oportunitat a Chao perquè es juguessin el tot per el tot els dos jugadors orientals. Gonzàlez ha cedit per un 0-3.


Demà, el Borges General d'Olis disputarà el partit decissiu del play-off d'ascens a la Divisió d'Honor Masculina on s'haurà d'enfrentar al potent CAI Santiago de Saragossa, capitanejat pel jugador Jorge Cardona.