Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 3 de maig del 2009

EL BORGES GENERAL D'OLIS, ES QUEDA A LES PORTES DE L'ASCENS

Els jugadors Garriguencs, no han assolit l'ascens que l'han tingut a tocar.

Un apretat 4-3 impedeix al Borges tenir equip a la divisió de plata espanyola la pròxima campanya.

ACTA DE L'ENCONTRE

Zhang Chao- Contreras 3-0 1-0
Oriol Mir - Alberto Luño 0-3 1-1
David Gonzàlez - Jorge Cardona 0-3 1-2
Chao/Gonzàlez - Contreras Cardona 3-1 2-2
Zhang Chao - Alberto Luño 3-0 3-2
David Gonzàlez - Contreras 0-3 3-3
Oriol Mir - Jorge Cardona 0-3 4-3




A les portes de l'ascens s'ha quedat el Borges General d'Olis després de caure per un apretat 4-3 davant el CAI Santiago.
Començava el partit desiciu amb victòria del oriental del Borges sobre el extracomunitari del CAI Santiago per un contundent 3-0.
Seguidament Mir, no va poder superar el jove Luño, on va desplegar un joc increible, i per tant posaven la igualada al marcador.
Amb l'empat a 1 punt, Gonzàlez, és va veure superat amb claretat per Cardona, on en aquest tram final de la temporada estava a un gran nivell de joc i ho ha aprofitat per posar en ventatja el seu equip.
En els dobles, la parella Chao/Gonzàlez, han tret forçes de flaquesa, fent un gran partit imposant-se per 3-1 a la parella Cardona/Contreras.
Amb el segon empat del matí, era el torn novament de Chao, on també superava Luño, cedint només un partit en tot el play-off. El xinès va guanyar per un rotunt 3-0.
Victòria per la mínima fins al moment i primera possibilitat de sentenciar l'ascens. És veien cara a cara Gonzàlez i Contreras. Un partit on Contreras no ha notat la pressió i s'ha desfet de Gonzàlez amb parcials ajustats, pero guanyant per 3-0.
Amb l'empat a 3-3, és jugaven el tot per el tot Mir i Cardona. El jove Borgenc, tot i està a un gran nivell de forma, no ha pogut amb el joc agressiu de Cardona, i ha cedit per un 0-3.

D'aquesta manera, el Borges General d'Olis finalitza la seva temporada a lligues nacionals. Tot i el mal gust de boca que ha suposat quedar-se a les portes de l'ascens, s'ha realitzat una gran campanya.

Redacció--> Josep Francesch Ribalta
Cap de Premsa del CTT Borges