Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dijous, 21 de maig del 2009

EL BORGES GRUP VALL, FINALITZA LA TEMPORADA

El Borges Grup Vall, dóna per finalitzada aquesta meravellosa temporada, la millor del equip de Les Garrigues.

La tripleta formada per Hu Bin, Andrew Baggaley i Josep Lluís Andrade, ens ha fet viure moments totalment increibles, des de el primer partit disputat l'últim cap de setmana d'agost, en motiu de la primera fase de la ETTU Cup, fins al darrer i últim partit a Granada.

Hem patit, hem disfrutat, hem rigut, hem plorat... tot i això, podem estar ben contents que el nostre equip comença a fer-se sentir arreu d'Espanya i Europa.

La millor temporada fins ara viscuda a Les Borges Blanques, on s'han aconseguit 2 podis, un dels quals inèdit per cap equip Espanyol; la ETTU Cup. L'altre podi aconseguit, és va aconseguir des de la passada temporada; 3er lloc a la Superdivisió Espanyola.

D'aquestes línies, donar a gràcies als jugadors, a la junta directiva, que tantes hores ha dedicat pel bon funcionament del club, les entitats col·laboradores, però crec que els que més s'han de felicitar, SÓN ELS AFICIONATS!!!, que en cap moment han fallat, i poder viure moments com el del Pontoise Cergy (1/4 de Final de la ETTU) i amb el Victòria de Moscú (Semifinals de la ETTU) no té preu. MÉS DE 1000 AFICIONATS EN CADASCUN D'ELLS!

Tant el Cap de Premsa del Club, que parla en nom de tota la Junta Directiva, volem donar-vos les gràcies, i esperem que l'any que bé ens tornem a trobar en aquestes situacions de "glamour" per viure moments tant dolços com els d'enguany.


Moltes Gràcies.

Josep Francesch
Cap de Premsa del CTT Borges