Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dimarts, 5 de maig del 2009

EL CTT BORGES ULTIMA ELS DETALLS PER LA SEMIFINAL CONTRA EL CAJA GRANADA


El CTT Borges, està preparant els últims detalls pel partit que tindrà lloc el proper dia 10 de maig a les 6 de la tarda contra el Caja Granada.

Els jugadors de Les Garrigues, estan entrenant molt fort per preparar el partit de la millor forma possible.

El jugador del CTT Borges, Josep Lluís Andrade, " És un partit molt complicat, ja que el Caja Granada, és presentarà amb una alineació de luxe, ja que la tripleta que forma l'equip és una de les mes potents a nivell europeu. Amb l'ajut incondional dels espectadors, intentarem que la diferència de potencial és vegui més reduïda"


Els andalusos, és presentaran a la capital de Les Garrigues amb Vladimir Samsonov, la seva estrella i actualment nº 5 del rànquing mundial segons la ITTF (International Table Tennis Federation) tot i que el Campionat del Món disputat recentment a Japó no està contabilitzat encara al rànquing internacional.

L'estrella del conjunt Andalús, va cedir a 1/64 de final contra el jugador Kim Jun Woon de Korea, per un resultat de 4-1.

El jugador Robert Gardos, també del Caja Granada, va arribar més lluny al Mundial de Yokohama, on va caure a 1/16 de final davant una de les promeses del tennis taula japoneses, Kenta Madsudaira, on va posar contra les cordes a quarts de final el recent campió olímplic; Ma Lin.


Esperem que el CTT Borges Grup Vall, faci un bon paper a l'anada de les semifinals del play-off de la Superdivisió Masculina.


Redacció--> Josep Francesch Ribalta

Cap de Premsa del CTT Borges.