Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dilluns, 5 d’octubre del 2009

DAVID PÉREZ ACONSEGUEIX EL BRONZE AL CATALUNYA PER COMARQUES

El jove jugador del CTT Borges finalitza en una meritòria tercera posició, cedint davant del seu ex-company d'equip Jordi Latorre.

El lleidatà ha aconseguit el bronze al Campionat de Catalunya per Comarques jugat a Riudoms.
Pérez no ho va tenir gens fàcil per arribar a la semifinal del torneig, ja que va haver de vèncer a Èric Calderó a 32ens de final per 3-0. A 1/16 de final va desfer-se de Josep Mª Alonso, del CTT Igualada, per un 3-2 molt ajustat.
A vuitens de final es va veure les cares amb el seu company d'equip Albert Soler, on el partit es va decantar a favor del lleidatà per 1-3.
Ja a quarts de final, va vèncer a Josep Antón, del CTT Sant Cugat, per un clar 3-0, on demostrava el gran nivell adquirit en aquests últims anys.
A les semifinals es va veure les cares amb Jordi Latorre, que des de fa uns mesos està demostrant una important progressió en el seu nivell de joc. Un partit en què el del CTT Lleida, va saber jugar les seves cartes, i no va donar opció a Pérez, que va caure per un 0-3.

D'aquesta forma, Pérez aconseguia el bronze en aquesta competició que tan bé se li dóna al CTT Borges, ja que l'any passat es va aconseguir el Campionat per Equips i aquesta temporada el Sots-campionat. Cal recordar que en 4 edicions anteriors el vencedor va ser Jordi Olivart, actual jugador de l'entitat borgenca.