Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dilluns, 5 d’octubre del 2009

DKV BORGES VALL A VUITENS DE LA ETTU CUP

Fotografia dels acompanyanants del CTT Borges a Holanda.
Cortesia de Pepita Mulet


El conjunt dirigit per Josep Mª Elias i Josep Lluís Andrade, aconsegueix la classificació a Holanda.

Un total de 20 seguidors van estar presents a la cita europea del DKV Borges Vall.

Divendres a la tarda, sortia l'expedició del DKV Borges Vall a Holanda. Un total de 20 seguidors van acompanyar l'equip en tot moment, a una de les cites més importants de la temporada.

El dissabte a les 2 del migdia va donar inici la competició, i ho va fer davant el AA-DRINK Feyenoord. Es preveia un enfrontament bastant igualat, ja que els holandesos jugaven com a locals i es donava cert marge per una derrota.
Tot i això la cita va començar de la millor manera possible, ja que Baggaley es va desfer per 3-1 davant el seu jugador oriental, Xiandong Qi.
Seguidament, el xinès del DKV Borges Vall no va poder davant el potencial de Barry Vijers (jugador de la selecció holandesa) on va cedir per un ajustat 2-3.
Marc Duran, va ser l'encarregat de posar en avantatge als garriguencs, vencent còmodament a Jochem de Hoop per un claríssim 3-0.
Per rematar la feina, Hu Bin, més concentrat, va posar el 3-1 al marcador vencent a Xiandong Qi per un just 3-1.

Amb el primer pas fet, era l'hora d'enfrontar-se al campió de Sèrbia; Novi Sad, i les coses van anar millor del que esperàvem.
Baggaley va vèncer claríssimament a Gordic per un 3-0 i encarrilava la victòria. Seguidament, va ser el "mestre" Hu Bin que ampliava l'avantatge al marcador, després de guanyar a Savic per un contundent 3-0 també.
Amb el 2-0 a la butxaca, era el torn de Marc Duran, que va posar la cirereta al pastís deixant clar el seu bon moment de forma i no va donar cap opció guanyant a Cabrilo per 3-0.

Diumenge al matí, era l'hora de la veritat, ja que qui guanyés l'enfrontament entre els francesos del Istres i el DKV Borges Vall, accediria a la següent ronda de la ETTU Cup.

Començava el partit amb el xoc de Baggaley contra Chistophe Legout.
L'anglès va començar posant-se al davant per 1-0; però Legout va demostrar que, tot i la seva veterania, és un dels millors jugadors del panorama europeu, i va capgirar el marcador, vencent per 1-3, cosa que posava el francesos al davant al marcador.
Amb el 0-1 en contra, el DKV Borges Vall dipositava la seva confiança en Hu Bin.
Les coses es van veure molt difícils quan el françès Martínez posava 1-0 al marcador. Va ser en aquell moment quan Bin va treure forces per posar l'igualada al marcador, vencent per un ajustat 11-9. En el tercer joc, l'oriental va fer un recital de serveis i va escombrar de la pista a Martínez per 11-1. En el quart i últim joc, va ser el francès qui escombrava a Bin de la taula, on vencia per 1-7, però Bin, inexplicablement, es va endur el joc i el partit per un ajustat 11-9.
En el tercer dels partits, Duran, va treure les "castanyes del foc" i posava certa tranquil·litat al marcador, guanyant a Lebron per 3-1 en un partidàs del vilanoví. Amb el 2-1 a favor, era l'hora dels valents, i Hu Bin ho va ser més que mai, vencent a un Legout en plena forma en un partit apassionant, que va guanyar per 3-1.

D'aquesta forma s'aconseguia el pas al quadre final on avui es determina el sorteig.