Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

dijous, 22 d’octubre del 2009

A PER LA DOTZENA!

El DKV Borges Vall, disputa aquest cap de setmana, la cinquena jornada de la Superdivisió Masculina, partit avançat de la Lliga Arteal Ventanas.

La tripleta formada per Hu Bin, Andrew Baggaley i Marc Duran, intentaran conseguir la seva dotzena victòria d'aquesta temporada, sense caure derrotat encara en cap partit a la present campanya 2009-2010.
El balanç dels garriguencs, és totalment espectacular: 7 victòries a la ETTU Cup, i 4 victòries a la Superdivisió Masculina. Uns números que mai s'havien vist a l'equip de Borges.
Val a dir que el vilanoví, Marc Duran, encara no ha cedit cap partit vestint la camiseta de l'equip de ponent.
Davant seu tindran l'Arteal Santiago, quart a la taula classificatoria, i que ve de derrotar l'UCAM de Múrcia i que només ha cedit un sol encontre, que va ser contra el potent CajaSur Priego. L'equip gallec, està format per Shuai Lin (Xinès), Vainot Vainula (Estònia) i Francisco Martín (Espanyol)
La temporada anterior, l'Arteal Santiago, va sortir per la porta gran del Pavelló Francesc Macià on va vènçer per un 2-3, amb victòria del jove Francisco Martín sobre Andrew Baggaley en el partit definitiu.
El xoc tindrà lloc dissabte a les 17:00 hores.