Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 11 d’octubre del 2009

EL DKV BORGES VALL, GUANYA EL PRIMER PARTIT DE LA SUPERDIVISIÓ

El conjunt liderat per Josep Mª Elias, no dóna opció al Burgos i venç per 1-3 a domicili.

Hu Bin (2), Andrew Baggaley i Marc Duran (1), van ser la tripleta que va jugar el primer partit.

El DKV Borges Vall, suma la primera victòria de la Superdivisió Masculina (Lliga Arteal Ventanas) guanyant per 1-3 al Burgos.
El xoc començava amb la derrota de Baggaley sobre Fan Guoliang. El xinès del CTM Burgos, va posar contra les cordes a Baggaley des del principi. Els col·legiats de l'encontre van pitar moltes faltes de servei de Baggaley i per aquesta forma, va desmarxar-se del xoc. L'anglès va cedir per 1-3.
Amb el 0-1 en contre, era torn del mestre Hu Bin, on va demostrar per enésima vegada, que es un dels jugadors mes potents de la lliga. L'oriental va escombrar del terreny de joc a Sas Lasan, i posava l'igualada al marcador.
Amb l'1-1, era el torn del vilanoví Marc Duran. El jove català del DKV Borges Vall, està passant un gran moment de forma i ho va demostrar vencent a Gambra per un clar 0-3.
Amb el primer "matx ball" que tenia el DKV Borges Vall, per endur-se la victòria, no és deixar escapar. El partit era un xoc entre els dos orientals de cada equip, però Bin, va fer molts punts de servei directe, tal i com estem acostumats a veure. El "mestre" borgenc, va vènçer per un 3-0 a Guoliang, i posava el 1-3 definitiu en el marcador.

D'aquesta forma, el DKV Borges Vall, es posa a la part alta de classificació, tot i que demà dilluns, hi haurà el derbi català que enfrontaran el DKV Borges Vall i el Bombons Blasi Olesa.
El partit tindrà lloc al Pavelló Francesc Macià de Les Borges Blanques a les 18:00 de la tarda.