Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 18 d’octubre del 2009

DKV BORGES VALL, INTRACTABLE

El conjunt de ponent, suma dos victòries consecutives en aquesta doble jornada de lliga.

L'equip de Les Borges, està en un moment intractable. El conjunt capitanejat per Josep Mª Elias, ha donat un pas important, per estar entre els millors equips de la Superdivisió Espanyola.
Ahir va vèncer per un clar 3-0 al Floymape Cartagena, amb les victòries de Baggaley sobre Jianan per 3-0, Bin sobre Cantero per 3-0, i per arrodonir-ho Marc Duran, va escombrar del terreny de joc a Knight per el mateix resultat.

Acta de l'encontre:


DKV BORGES VALL 3 - CARTAGENA 0

A. Baggaley 3 - Wang Jia nan 0
Hu Bin 3 - Jesus Cantero 0
M. Duran 3 - Darius Knight 0

Per altra banda, avui es disputava aquesta 4rta jornada de la Superdivisió Masculina contra el Falcons de Sabadell. Els homes de Richard Garcia, no han pogut trencar la ratxa de 10 partits imbatuts (entre ETTU Cup i Superdivisió Masculina) i han cedit per 3-0.
L'encontre ha començat amb un Ramon Mampel Andrew Baggaley. El català de Sabadell, no ha pogut vèncer a Baggaley que està passant per un grandíssim moment de forma. El bon joc dels dos jugadors, s'ha vist reflectit a la taula i el Borgenc, ha vençut per un just 3-1.
Seguidament, duel de xinesos, on Bin, ha vençut per 3-0 amb parcials molt ajustats; tots per la mínima, i això suposava el 2-0 a favor dels de Les Garrigues.
Amb el 2-0 a favor, ha sortit el vilanoví Marc Duran per arrodonir la feina. Davant seu, tenia un dels millors jugadors juvenils de Catalunya i de l'estat Espanyol; Ferran Brugada. Però el Borgenc, encara imbatut amb la camiseta del Borges, ha guanyat per 3-1 a Brugada certificant la victòria pel conjunt Borgenc.

Acta de l'encontre:


DKV BORGES VALL 3 - FALCONS SABADELL 0 JORNADA 4

A. Baggaley 3 - Ramon MAMPEL 0
Hu Bin 3 - Li Dan Dan 0
M. Duran 3 - Ferran Brugada 1

D'aquesta forma el DKV Borges Grup Vall, és situa momentàniament líder de la Superdivisió Espanyola.