Benvinguts al bloc de notícies

La meva foto
Les Borges Blanques, Lleida / Catalunya, Spain
Bloc de notícies del club tennis taula Borges. Visita la pàgina web: www.cttborges.com

diumenge, 11 d’octubre del 2009

MECAN-AUTO BORGES S'ESTRENA A LA LLIGA AMB VICTÒRIA

El conjunt lleidatà no dóna opció al CTT Sallent i venç per un 4-0.

Godoy (1), Soler (1,5) i Francesch (1,5) van ser els que van puntuar per l'equip de Les Borges Blanques.

El Mecan-Auto Borges, s'estrena a la Superdivisió Catalana amb victòria per 4-0 davant el CTT Sallent.
Començava el xoc amb el duel de Josep Francesch contra Domènec Torrades. El jugador del Mecan-Auto Borges, va començar cedint per 0-1, però després amb les idees més clares, va posar l'igualada al marcador. Al tercer joc, no hi va haver història, Francesch, va tornar a manar sobre la taula i Torrades, no li sorgien les idees. En el quart joc, el de Sallent, va tornar a enganxar-se al partit situant per segona vegada l'igualada al matx. En el cinquè i definitiu joc, Francesch va sortir molt fort des del principi, i sense deixar jugar a Torrades va aconseguir el 3-2 a favor dels garriguencs.
El el segon dels partits, Soler, va demostrar la seva classe, una vegada més. Va desfer-se per un espectacular 3-0 davant de Xavier Úbeda, i encarrilava la primera victòria de Super Catalana.
Amb el 2-0 a favor, va ser el torn de Xavier Godoy. El gallec, tot i no està en el seu millor moment de forma, va demostrar que te moltes cartes i les va saber jugar. En un partit sense massa història derrotava a Xavier Alcalà per un 3-0.
Amb el 3-0 a la butxaca, Soler i Francesch van culminar el partit vencent 3-0 als dobles, contra Torrades i Úbeda.

D'aquesta forma el Mecan-Auto Borges, és situa en les zones capdavanteres de la Superdivisió Catalana. La setmana que be hi haurà el partit a Bàscara (Girona)